Maksutavat


Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail Oyj (Paytraily-tunnus 2122839-7 ), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Maksupalvelumme on käytössä yli 10 000 verkkokaupassa ja verkkopalvelussa.

Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen turvallisesti pankkien verkkomaksupainikkeilla. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Maksutavat

Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken.

Asiakaspalvelu kuluttajille

Oletko maksanut jotain verkossa
Paytrailin kautta?

Asiakaspalvelu kuluttajille.
020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min, alv 24 %)
Auki: ma-pe klo 8-22 ja viikonloppuisin klo 10-18.
maksutiedustelut@paytrail.com